Dum. iul. 21st, 2024

Suparata fiind din cauza afirmatiilor facute de catre organizatorul de concerte Marius Gavrila, in sfarsit Andreea Balan reactioneaza si se apara desfiintand orice afirmatie pe care acesta a facut-o.

Desi tocmai se stinsese scandalul dintre Andreea Balan, Keo si Misty, iata ca telenovela a fost readusa in actualitate dupa declaratiile facute de Marius Gavrila.

Andreea Balan sustine ca organizatorul de concerte arunca cu noroi in ea pentru ca nu a acceptat ca el sa fie impresarul ei.

„Marius Gavrilă mă terfeleşte cu tot felul de minciuni, pentru că nu am vrut să fie impresarul meu. El a luat foc pentru că m-a auzit spunând la „Agentul Vip” (săptămâna trecută) ca lumea să sune pentru concerte la Florin Nedelcu. După emisiune, mi-a dat un sms în care m-a înjurat şi pe mine şi pe Florin. Iar acum el vine cu tot felul de minciuni despre viaţa mea personală, sperând să îmi strice imaginea”, a declarat, pentru spynews.ro, Andreea Bălan.

Totodata, Andreea Balan a declarat si ca nu a vrut sa se sinucida, iar inelul de logodna pe care l-a primit Misty in emisiunea lui Maruta i-a fost daruit ei, dar nu l-a acceptat.
„Nu am vrut să mă sinucid, Keo nu a vrut niciodată să îi dea inel acelei femei, ba din contră mi l-a oferit mie după ce m-am întors de la Barcelona. Totodată Keo nu mi-a spus niciodată că s-a îndrăgostit de altcineva, ba dimpotrivă a început relaţia de amantlâc acum un an şi jumătate, când casa noastră era la roşu, a continuat relaţia cu mine ca să se termine casa. Totodată, dacă eu nu aflam de la paparazzii Spynews.ro în luna martie a acestui an de a treia persoană, şi astăzi am fi fost în aceeaşi situaţie: eu – iubita oficială şi el cu amantă de un an şi jumătate. Eu nu am blocat accesul lui Keo nicăieri, drept dovada a fost săptămâna trecută la „Acces Direct”. Eu am cerut doar să nu fiu în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu el”.

Andreea a continuat sa se aprere si cu privire la declaratiile organizatorului de concerte cu privire la calitatile ei vocale.

„Mi se pare foarte urât ca un om care a colaborat cu mine să vină acum şi să lovească cu noroi în mine, adică 3 ani am fost bună, cap de afiş şi am avut voce şi cel mai bun show, acum dintr-o dată susţine că nu mai am voce”, a spus cântăreaţa.

andreea balan

By Mimo