mar. mai 21st, 2024

De ce 7 din 10 femei prefera sa foloseasca oja semipermanenta

Parerile sunt impartite cu privire la acest produs. In timp ce mare parte dintre femeile care au testat oja semipermanenta au ajuns sa nu-si mai schimbe manichiura cu ajutorul unui alt produs, sunt si cateva doamne si domnisoare care prefera sa foloseasca alte produse care au nevoie de schimbari mai dese si de proceduri mai complicate de aplicare.

Care sunt avantajele unei manichiuri cu oja semipermanenta?

Inca de la inceput trebuie mentionat faptul ca ai nevoie de o oja de calitate produsa de un brand cunoscut in aceasta industrie pentru a te bucura de toate avantajele mentionate in urmatoarele randuri. Un magazin online care comercializeaza o gama larga de produse pentru ingrijirea unghiilor este BeautyNails.ro, pagina unde puteti gasi si o multime de articole de blog in care sunt mentionate sfaturi, mici secrete si trucuri prin care iti poti aranja unghiile mai eficient si estetic.

• Aspectul unghiilor este natural

Fiind potrivita pentru orice tip de unghie, oja semipermanenta te ajuta sa ai un aspect natural al unghiilor. Trebuie doar sa-i mentionezi specialistului modelul dorit sau chiar sa ti-l construiesti singura in propria locuinta. Asta daca beneficiezi de toate produsele de care ai nevoie si care pot fi comandate de pe BeautyNails.ro.

• Vei avea o manichiura puternica si rezistenta

Unghiile tale vor fi mult mai puternice si te vei bucura de un aspect ingrijit pentru o perioada de pana la o luna de zile. In tot acest timp vei mai avea nevoie de ingrijire periodica si de indepartarea cuticulelor.

• Manichiura cu oja semipermanenta se realizeaza intr-un timp scurt

Intr-un salon cu personal specializat manichiura cu un astfel de tip de oja poate dura maxim 45 de minute. In propria locuinta timpul creste in functie de experienta pe care o ai in acest domeniu.

• Nu implica costuri impresionante

Pretul saloanelor pentru manichiura cu oja semipermanenta este cuprins intre 50 si 100 de lei.

• Poti alege dintr-o multime de modele

BeautyNails.ro iti pune la dispozitie o multime de tipuri de oje semipermanente din care poti alege. Poti schimba culorile sau le poti combina in functie de gusturile tale. Limitele sunt impuse doar de imaginatia ta!

By Mimo