joi. mai 30th, 2024

Desi declara a le-a solicitat Andreei Balan si lui Keo incetarea scandalului din presa legat de despartirea lor, iata ca taman el il continua. Impresarul vedetelor, Mariu Gavrila, a declarat ca Andreea Balan este o femeie foarte rea si ca nu are voce.
Impresarul o ataca intr-un mod inimaginabil pe cantareata Andreea Balan si ar fi interesant sa se afle motivul pentru care Gavrila a inceput un nou scandal in presa cu Andreea Balan.

S-ar parea ca Andreea Balan si-ar fi incetat colaborarea cu Marius Gavrila, pentru ca pe afisele concertelor organizate de catre acesta, Balanca nu mai apare, iar in locul ei apare chiar Misty, cea care i-a fost amanta fostului ei iubit Keo, iar acum a trecut la statutul de oficiala.

”Eu am ţinut mult la Andreea, este o fată muncitoare, i-am dat o grămadă de spectacole şi de bani. Numai că, nu mulţi ştiu, dar ea nu are voce, este mai degrabă doar o bună dansatoare. În plus, după ce s-a despărţit de Keo, a vorbit urât la adresa lui şi a lui Misty. El n-o mai iubea de mult timp, chiar i-a zis şi în faţă că s-a îndrăgostit de Misty, dar ea, orgolioasă, de fel, a vrut să-l ţină pe loc. Am avut o întâlnire de câteva ore cu Bălanca şi cu Keo, i-am rugat să pună punct mascaradei de la tv. El a ascultat, ea nu. Prin urmare, am încetat contractul cu ea, nu va mai colabora cu mine, implicit cu Mix Music. Am luat-o pe Misty, mai ales că are o voce mult mai bună decât Andreea”, a spus impresarul pentru Click.

”După ce s-au despărţit, ea m-a implorat să-l scot pe fostul ei iubit din concerte. Este adevărat că am început colaborarea cu Keo la recomandarea ei, dar este un băiat bun. Ştie cineva cât a ajutat-o el pe Andreea? Îi făcea logistica, îi compunea piese, îi dădea sugestii pentru ţinutele de scenă… Şi şoferii, care o plimbau, tot Keo îi aducea. Ce vină are acest bărbat că s-a îndrăgostit de altcineva? Adevărul este că e greu să trăieşti cu Andreea într-un cuplu, darămite şi într-o prietenie. Este o femeie rea, este 90% răutate”, a mai declarat acesta.

andreea balan keo

By Mimo