Reţeta de ouă umplute se prepară foarte repede. Totuşi va trebui să le lăsaţi şi puţin la frigider ca să se răcească puţin înainte să le mâncaţi.
Pentru prepararea acestei reţete aveţi nevoie de:
– ouă: 10 bucăţi
– pate de ficat – 50 grame
– maioneză: 6 linguri
– smântână: 3 linguri
– sare, piper: după gust
– pătrunjel
Pentru început fierbeţi ouăle până acestea devin tari. Apoi tăiaţi fiecare ou pe jumătatea lungă şi scoateţi gălbenuşul uşor din fiecare. Gălbenuşul pisaţi-l într-un castron. Adăugaţi celelalte ingrediente şi amestecaţi bine. Cu compoziţia astfel obţinută umpleţi jumătăţile de ou. Decoraţi cu câte o frunzuliţă de pătrunmjel fiecare ou umplut. Aşteptaţi să se răcească şi puteţi să le savuraţi.