Această reţetă se prepară foarte, foarte repede şi poate fi servită ca apritiv oricând doriţi să faceţi o impresie bună.
Pentru prepararea acesteia aveţi nevoie de:
– 4 roşii
– 3 – 4 ouă fierte tare
– 1 linguriţă de muştar
– 1 ceapă
– 2 linguri cu smântână
– 50 grame de unt
– 1 lingură de zeamă de lămâie
– puţină nucşoară
Cele patru roşii se taie pe jumătate şi se scoate puţin din miezul lor.
Ouăle se curăţă şi se taie cât mai mărunt posibil. Acestea se amestecă apoi cu untul şi cu muştarul. În timp ce mestecaţi, adăugaţi treptat, puţin câte puţin zeama de lămâie, apoi smântâna. Adăugaţi şi ceapa – la fel de mărunt tăiată şi amestecaţi. Pasta astfel obţinută o condimentaţi după gust cu sare, piper şi nucşoară.
Acum umpleţi roşiile şi mâncărica voastră e gata.