O mâncare uşoară pe care puteţi să o serviţi la masa de seară.
Pentru a prepara salata aveţi nevoie de:
– Piept de pui: Jumătate
– Foai de dafin: 1 bucată
– Frunze de ţelină: 1 fir
– Salata verde: 5 frunze
– Morcov: 1 bucată mică
– Aardei verde – un sfert
– Ardei roşu – un sfert
– Ceapă verde – 2 fire
– Pătrunjel – câteva fire
– Sare – după gust
Pentru sos
– Avocado: 1 bucată
– Ceapă: jumătate
– Usturoi: 1 căţel
– Suc de lămâie: 1 lingură
– ulei de măsline: 2 linguri
– Apă: 8 linguri
– Sare
Cum se prepară? Este foarte simplu.
Pentru început se pune la fiert pieptul de pui, împreună cu foaia de dafin ţelina şi puţină sare. După ce acesta a fiert şi după ce se răceşte trebuie să în desfaceţi în fâşiţe.
Între timp, se taie salata verde, morcovii, ardeii şi ceapa. Puneţi puţină sare şi puneţi puţin ulei de măsline. Puiul se amestecă cu pătrunjelul şi sarea.
Salata este gata şi urmează deliciosul sos.
Toate ingredientele pentru sos se pun într-un blander şi se omogenizează.