Supă de chimen cu crutoane

By on October 25, 2011
supa de chimen

Rapid şi gustos. Două elemente pe care orice femeie vrea să le aibe în bucătărie. Aceasta este ceea ce caracterizează şi supa de chimen.

Ce aveţi nevoie pentru supa de chimen:

– ceapă: 1 bucată
– seminţe de chimen: câteva
– ulei: 3 linguri
– făină: 2 linguri

Pentru crutoane

– pâine: o bucată
– ulei de măsline: 3 linguri

Ceapa se taie mărunt şi se pune la fiert împreună cu seminţele de chimen. Se lasă 10 minute la fiert.

Separat se face un rântaş din ulei şi făină care se stinge cu puţină apă. Acesta se pune peste supă şi se mai lasă la fiert 10 minute.

Cand se pune în farfurie se strecoară.

Pentru crutoane tăiaţi pâine cubuleţe, stropiţi-le cu ulei de mpsline şi băgaţi-le la cuptor. Mai amestecaţi în ele din când ăn când şi le opriţi atunci când vă place cât sunt de uscate.

Puteţi să adăugaţi ăn supă şi caşcaval ras.

Articole asemanatoare:

370