Sat. Apr 1st, 2023

Oana Zăvoranu descrie cu lux de amănunte tortura la care a fost supus fostul iubit al Ralucăi Pastramă, actuala soţie a lui Pepe. Fostul ibit este fratele unui cunoscut personaj din televiziune, scrie Click.

Pepe „n-ar fi străin” de mutilarea fostului iubit al soției sale Raluca, susţine Zăvo. Vedeta a declarat că fostul iubit al Ralucăi a încercat să-l șantajeze pe Pepe cu fotografiile cu soția lui goală și de aceea a fost torturat.

“De mai multe zile, toată lumea vorbeşte la modul «Ai auzit ce a păţit fostul iubit al Ralucăi Pastramă, cum l-a mutilat Pepe?». Aşa spune lumea, «mutilat de Pepe»… Acum, că l-a mutilat Pepe, că a asistat, că el a pus, că Pepe a fost cu ăştia din clan… nu ştiu. Am înţeles că i-au băgat sârme în gură, în buze… Cu vreo două săptămâni înainte de cununia lui Pepe cu Raluca, am fost contactată de un tip care mi-a spus că e prieten cu fostul iubit al Ralucăi. El mi-a zis: «Oana, Raluca l-a prostit pe Pepe, nu crezi că a venit momentul să-i răspunzi lui Pepe cu aceeaşi monedă? Doar ştii, la vremea respectivă, ce ţi-a făcut cu Tudy! Am şapte-opt poze compromiţătoare cu Raluca goală în oglindă».

I-am spus că nu mă interesează subiectul, dar am trimis pe cineva să vadă despre ce poze este vorba. Persoana respectivă s-a întâlnit cu tipul respectiv, omul avea aceste poze şi i-a spus că vrea 1.500 de euro pe ele. I-am transmis că nu dau atâţia bani. Atunci mi-a zis că există şi un filmuleţ în care asta face sex oral, dar că prietenul lui nu e foarte sigur dacă vrea să dea această înregistrare, pentru că îi este frică să nu fie omorât. Nu m-am arătat interesată să dau mii de euro şi i-am explicat că nu mai am nicio legătură cu Pepe. Aici s-a încheiat discuţia mea cu acest om care m-a sunat”, a declarat, pentru Ring, Oana Zăvoranu.

Citește și…
sora ralucăi pastramă: pepe a fost la un pas să se despartă de raluca, era mereu beat

la doar o zi de la nuntă, pepe s-a împăcat cu oana în direct la tv
http://www.mimoze.ro/2012/04/la-doar-o-zi-de-la-nunta-pepe-s-a-impacat-cu-oana-in-direct-la-tv/

pepe a renunțat iar la burlăcie

pepe: nu vom avea lună de miere

oana zăvoranu: pepe nu îşi doreşte copilul

oana zăvoranu: aş poza din nou goală în post

pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo