Tue. Dec 5th, 2023

Numai în pielea unei femei înşelate să nu te pui. Oana Maria Cornu, soţia miliardarului cu care Marina Almăşan îl înşela pe Victor Socaciu, ştie când, unde şi cum şi-a pierdut bărbatul, scrie Click.

Aventura vedetei tv l-a determinat pe Victor Socaciu să divorţeze de ea. Nici în familia timişoreanului nu e linişte. Soţia acestuia, Oana Maria, a depus, pe 8 martie, actele de divorţ.

Totul a început pe 10 noiembrie 2011, când soţii Cornu au participat la Balul Speranţei, organizat an de an la Timişoara. Marina Almăşan a fost prezentatoarea evenimentului caritabil. Nici prin gând nu i-a trecut atunci Oanei că ziua aceea îi va schimba radical viaţa.

“Soţul meu este un bărbat extraordinar, un om cu adevărat generos. Mereu a făcut acte caritabile şi la fel s-a întâmplat şi în seara aceea. Femeia asta a pus ochii pe el când a văzut că scoate din buzunar 10.000 de euro ca să-i doneze. A făcut rost de numărul lui de telefon şi a doua zi l-a sunat ca să-l roage să-i sponsorizeze emisiunea. De atunci, au început să se întâlnească, a angajat-o să scrie o rubrică la ziarul “Mehedinţeanu”, iar, după o lună, mai exact de Sf. Nicolae, soţul meu a plecat de acasă”, povesteşte, îndurerată, femeia de 43 de ani.

Dragostea pentru Marina l-a orbit atât de tare pe Georgică încât a uitat că este însurat de 16 ani şi că acasă îl aşteaptă doi copii, o fată de 14 ani şi un băiat de 12 ani. Ba chiar nu se sfieşte să le povestească apropiaţilor despre relaţia lui de amor cu vedeta TVR.

“O iubeşte, e înnebunit după ea şi se laudă la toată lumea. Le-a spus prietenilor, părinţilor, chiar şi copiilor. Ei sunt mici şi nu realizează, dar pentru mine nu-i uşor. Sunt nişte ani petrecuţi împreună, pe care nu-i pot şterge cu buretele”, a mărturisit Oana Maria Cornu.

Întrebat despre relaţia pe care o are cu Marina Almăşan, miliardarul a recunoscut că se iubeşte cu aceasta. “Este o femeie deosebită, frumoasă, serioasă şi cu principii. Nu-mi e ruşine să ies cu ea în lume. Eu sunt în divorţ, ea s-a despărţit deja, aşa că ne putem vedea de viaţa noastră. Când va veni momentul, am să o cer în căsătorie”, ne-a declarat Georgică Cornu.

By Mimo