Tue. Sep 26th, 2023

Cumnata lui Pepe continuă să facă dezvăluiri cu priviree la relația dintre acesta și sora ei, Raluca. Loredana susține că sora ei mai mică i-a făcut farmece lui Pepe pentru ca acesta să continue relația cu ea și chiar să o ia de soție, scrie Click.

„În februarie a fost la un pas de a se despărţi de sora mea. Pepe nu mai dădea pe acasă, venea dimineaţa, era tot timpul beat, umbla cu alte femei, Raluca fiind însărcinată”, a povestit Loredana marţi seară, la Kanal D.

„Mama mea vitregă m-a rugat să o ajut cu farmece, ştiind că sunt ţigancă. Am fost toate trei la un domn care locuieşte în Berceni şi e un fel de vrăjitor. El i-a cerut o poză a lui Pepe, lumânări şi un tricou. În casa lui erau vreo trei sute de îngeraşi, icoane, ca într-o biserică. Numai că în biserică nu se fumează şi nu se beau cafele”, a spus ea, ironică.

„Raluca i-a spus că Pepe nu se mai ocupă de ea, că îl vrea lângă ea, că el nu mai dă pe casă, că sunt certaţi şi să o ajute. Am mers şi a doua oară cu ele. I-a dat un fel de talisman. Apoi Pepe s-a întors la ea. Au plătit 500.000 de lei vechi, apoi 50 de euro”.

“S-a dus de trei ori. Pepe nu ştie, cred că a aflat acum. Eu nu i-am spus lui despre aceste lucruri. Dacă de bunăvoie nu a putut să-l ia, l-a luat aşa. Mama ei a plâns de bucurie când am plecat de la vrăjitor”, a dezvăluit Loredana. Ea a mai subliniat că la scurt timp după aceea Pepe şi Raluca s-au împăcat.

Citește și…
la doar o zi de la nuntă, pepe s-a împăcat cu oana în direct la tv

pepe a renunțat iar la burlăcie

pepe: nu vom avea lună de miere

oana zăvoranu: pepe nu îşi doreşte copilul

oana zăvoranu: aş poza din nou goală în post

pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo