sâm. mart. 2nd, 2024

Un tânăr de 24 de ani care se află în penitenciar condamnat pentru omor deosebit de grav spune ca a fost iubitul ei si ca aceasta i-a marturisit, in mai multe randuri, prin intermediul scrisorilor, ca ar fi fost violata cand avea varsta de 11 ani. Mai mult, asistenta TV marturiseste ca a vrut sa-si ia zilele de doua ori!, scrie Cancan.

Cu toate ca acum este o vedeta in devenire, fiind prezenta la mai toate evenimentele mondene, trecutul Madalinei pare a fi umbrit de evenimente mai putin placute, dramatice chiar. Stefan Valentin (24 de ani), incarcerat in prezent pentru omor deosebit de grav la penitenciarul Galati, sustine ca a fost iubitul tinerei si ca aceasta i s-ar fi confesat ca ar fi fost violata pe vremea cand avea 11 ani si chiar ca ar fi incercat sa se sinucida de doua ori din cauza unor discutii aprinse cu mama sa.

„Ea nu prea voia sa vorbeasca despre viol. Niste baieti din Gugesti si-au batut joc de ea, dar nu stiu cine erau. Din cauza maica-sii a luat pastile de vreo doua ori. Nu o lasa sa faca nimic, o controla. A luat niste diazepame si maica-sa a prins-o cand a incercat sa se omoare”, ne-a declarat Stefan Valentin.

In sprijinul afirmatiilor sale, el a pus presei la dispozitie doua scrisori pe care sustine ca le-a primit in detentie de la asistenta TV. „Stii ca eu am fost violata la 11 ani, dar nu am putut sa ii fur libertatea acelui baiat, am tacut. Speram ca, dupa viol, prima noapte de dragoste sa fie speciala, dar nu a fost asa. M-am culcat din razbunare cu un baiat, Catalin, din Anglia, care a plecat dupa doua zile”, se arata in scrisorile primite de Stefan Valentin la penitenciar. De precizat ca in scrisoarea redactata cu stiloul, cifra 11 – cea la care se refera violul – a fost modificata ulterior, cu un pix, ca sa reiasa de fapt cifra 16. Madalina i-a trimis chiar si o fotografie prietenului ei, din perioada adolescentei. Tanara incerca mereu sa il incurajeze. „Eu nu te-am uitat si te astept sa-mi dovedesti ce norocoasa sunt ca sunt libera si ca am fost o proasta ca am incercat sa ma sinucid de doua ori. Nu uita ca cineva a plans cand a aflat ca esti la inchisoare, acel cineva am fost eu”, mai spune ea intr-una dintre scrisori. Madalina a desenat printre randuri flori, dar si-a pus si buzele date cu ruj pe foi, semn ca ii trimite sarutari.

Mădălina Pamfile despre viol: „Ştiu cine a făcut-o, dar nu am vrut să îi iau libertatea! Am considerat că viaţa îl va judeca!”

Citește și…

mădălina pamfile s-a dezbrăcat în săptămâna mare!

mădălina pamfile, cu sfârcurile la vedere la televizor

mădălina pamfile, noua asistentă a lui capatos, are doar talentele ascunse

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

By Mimo