O combinaţie specială între paste, kaizer, vin şi usturoi.
Ce trebuie pentru pastele carbonara
– Pste: 300 – 400 grame
– Ceapă: 2 bucăţi
– Kaizer: 200 grame
– Ouă: 5 bucăţi
– vin alb: un pahar
– Parmezan: 200 grame
– sare: după gust
– piper: după gust
– ulei: după gust
Cum se prepară pastele carbonara:
Se fierb pastele. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte până se caramelizează uşor. Jaiserul se taie fâşii şi se căşleşte împreună cu ceapa.
Separat, într-un castron, se bat două ouă întregi şi trei gălbenuşuri. Apoi se adaugă parmezanul ras şi vinul. După ce ceapa şi kaiserul se răcesc se amestecă cu ouăle şi cu parmezanul.10:44 18.11.2011
Pastele se călesc şi ele câteva minute în puţin ulei încins, apoi tot sosul preparat înainte se toarnă peste ele. Dacă doriţi puteţi să le mai băgaţi puţin la cuptor.