Reteta saleuri

By on May 21, 2014
saratele

Sa va dau un pont minunat. Imi plac foarte mult saratelele, saleurile. Drept pentru care imi place foarte mult sa si fac. Ideea este ca aluatul este destul de complicat de facut si destul de solicitant. Asa ca, pentru usurarea muncii cumpar aluat de foietaj din comert si totul se face cat ai clipi.

De ce aveti nevoie?
– aluat foietaj
– 1 ou
– chimen

Eu desfac aluatul pe blatul din bucatarie. In tava de copt asez hartie speciala, pe care o umezesc inainte. apoi tai fasii subtiri pe care le asez in tava. Bat bine oul si cu o pensula ung toate fasiutele pe care tocmai le am asezat. Dupa ec le-am uns cu ou presar chimen si le bag la cuptor. Totul se face numaidecat si este o salvare minunata atunci cand vin in vizita musafiri nepoftiti.

Retetea oferita de: SA GATIM SIMPLU

Articole asemanatoare:

636