vin. iun. 14th, 2024

Martorii care au auzit lovitura o indica pe Zavo drept suspect principal in cazul vandalizarii salonului de infrumusetare de langa vila ei! „Nu era nimeni pe strada, iar Oana avea un geam deschis” scrie Cancan.

Scandalul de sambata seara dintre Oana Zavoranu si iubitul ei, Razvan, face victime colaterale. La doar cateva ore dupa ce vedeta a acuzat angajatii salonului de infrumusetare ca ei au trimis presei fotografia cu ea catarata pe masina lui Razvan, un incident ciudat a avut loc. Geamurile coaforului au fost sparte cu o caramida, iar in urma bubuiturii cateva persoane au iesit pentru a vedea ce s-a intamplat. Martorilor li s-a parut suspect ca nu era absolut nimeni pe strada. In schimb, Oana avea un geam deschis.

De cand s-a mutat in vila din Andrei Muresanu, Oana Zavoranu are mari necazuri cu vecinii, nefiind absolut deloc pe placul acestora. Insa cearta de sambata dintre vedeta si iubitul ei a generat alte dispute, Zavo declarandu-i acum razboi pe fata Danei Gottschling, patroana salonului de infrumusetare aflat chiar langa vila ei. Fara niciun fel de rezerve, fosta prezentatoare TV i-a acuzat pe angajatii coaforului ca ei ar fi trimis presei fotografia cu ea „calare” pe masina lui Razvan, iar la numai cateva ore dupa aceste declaratii geamurile coaforului au fost vandalizate. Coincidenta sau nu, martorilor li se pare cu adevarat suspect acest incident. „Bubuitura a fost puternica si trei persoane au iesit pe strada sa vada ce se intampla. In mod curios, nu era absolut niciun om prin zona la ora aceea, in toiul noptii. In schimb, s-a putut vedea clar ca Oana avea un geam deschis, undeva mai in spatele casei”, a povestit unul dintre martori pentru CANCAN. Dana, patroana salonului, a aflat de incident abia ieri-dimineata, la ora 10.00, cand si-a facut aparitia la salon. Ceea ce a urmat e demn de un film de actiune american: scandal, masini de politie, cearta ca la usa cortului cu Razvan, iubitul Oanei. „Cand a venit la salon, la ora 10.00, a gasit geamurile sparte si a inceput sa intrebe vecinii daca stie cineva ceva. Era foarte nervoasa, tipa in gura mare. A venit un echipaj de politie la ora 10.30 si a stat pana la ora 13.00. Au intrebat cateva persoane de pe strada daca au vazut ceva, apoi s-au dus in curte, au luat amprente. Patroana salonului tipa cat o tineau puterile, era convinsa ca din curtea Oanei a fost aruncata o piatra. Mai tarziu a iesit Razvan si s-a certat cu patroana salonului din cauza ca ea parcase pe locul lor. S-au certat rau, au tipat unul la celalalt, dar genul asta de disputa o au mereu, numai ca acum afacerista era si mai nervoasa”, ne-a mai povestit martorul.

Sursa: Cancan

By Mimo