Tue. Mar 21st, 2023

În viaţa Oanei Zăvoranu există lovituri de teatru, care sunt în măsură să-i dea viaţa total peste cap din senin. O astfel de “lovitură” este apariţia unui tânăr, Daniel, în emsiunea “Drept la Ţintă”, care susţine că este fratele vitreg al Oanei Zăvoranu, scrie Libertatea.

El a dorit să-şi păstreze anonimatul, însă a povestit cum mama lui a avut o aventură în 1976 cu Nicolae Zăvoranu, proaspăt detaşat ca inginer agronom la Tulcea, acolo unde mama lui se afla la părinţi, în urma unui conflict cu soţul. “Povestea eu am aflat-o la vârsta de 8 ani. De atunci ştiu cine este tatăl meu, iar la 10 ani l-am şi cunoscut”, povesteşte bărbatul.

El susţine că Nicolae Zăvoranu, care este tatăl adoptiv al Oanei, l-ar fi recunoscut în acte şi chiar l-a ajutat financiar de-a lungul timpului, însă fără a-i plăti o pensie alimentară regulată.
Intrată în direct prin telefon, Marioara Zăvoranu nu a primit deloc bine vestea că ar putea exista posibilitatea ca averea să-i fie împărţită. “Nu ai nici un drept! Dreptul l-am avut doar eu! Să mă lase toţi nebunii..”, s-a dezlănţuit doamna Zăvoranu, care în culmea unui acces de furie, l-a sfătuit pe presupusul moştenitor să se ducă la cimitir pentru a-şi dezgropa tatăl şi a-şi face testul ADN.

Numai că punctul culminant al acţiunii s-a desfăşurat în momentul în care Daniel Iordan a intrat în platoul lui Mădălin Ionescu şi a prezentat certificatul de naştere, care dovedeşte că tatăl lui este Nicolae Zăvoranu. Frate Oanei a declarat că s-au făcut mari presiuni asupra lui pentru a nu scoate povestea la iveală, mama lui fiind una dintre persoanele care a insistat ca originile lui să rămână necunoscute. Motivele care l-au împins pe actorul de 36 de ani să-şi revendice naşterea sunt clare: “Eu cer ce mi se cuvine în drept, e simplu!”

În calitate de vaduvă şi de moştenitoare a lui Nicolae Zăvoranu, Marioara s-a întrebat care este motivul pentru care acest tânăr nu a făcut publice aceste informaţii până acum şi cum de soţul ei nu i-a spus nimic despre existenţa unui presupus fiu.

Sursa: Libertatea

By Mimo