Fri. Dec 2nd, 2022

Șeful coregrafilor de la Dansez pentru tine – Edi Stancu – s-a căsătorit, duminică, cu balerina Silvia Uceanu. Edi se află la a treia căsătorie, însă primele două au fost cu o singură femeie, scrie Click.

El a şocat prin vestimentaţie: tricou şi bocanci. La polul opus, Silvia a avut o ţinută foarte elegantă, dar n-a rezistat pe tocuri prea mult timp, fiind însărcinată.

Dacă mireasa era strălucitoare într-o rochie de firmă, ginerică a dat cu bâta-n baltă şi a abordat o ţinută de sezon: un tricou mulat, nişte pantaloni cu turul lăsat, la care a asortat o pereche de bocanci şi un sacou cu mânecile suflecate.

Doar tradiţiile le-a respectat. Edi a primit în vizită, aşa cum se face din bătrâni, prietenii. Colegii din trupa de dans s-au înfiinţat la uşa casei lui din cartierul Titan, cu lăutarii după ei. Mirele şi întreg alaiul s-au dus mai apoi să ia naşii, pe Nea Mărin şi pe soţia acestuia, din cartierul vecin, Ozana.

La cununia religioasă au venit toţi prietenii din baletul “Dansez pentru tine!”. Naşi au fost Nea Mărincu soţia, iar caveler de onoare simpaticul Bogdan Boantă.

Slujba religioasă a avut loc la o biserică din zona Unirii din Capitală şi a durat o oră şi jumătate. A fost un chin pentru mireasă care, însărcinată în luna a şaptea, abia a suportat pantofii cu toc de peste 10 centimetri.

Masa şi dansul s-au ţinut într-un cadru select, la hotelul Howard Johnson, unde nuntaşii s-au destrăbălat până în zori.

Din păcate, mirii au declarat că nu vor avea o lună de miere curând. “Nu plecăm în luna de miere, petrecem câteva zile la munte. Adevărata lună de miere va fi cea în trei, când se va naşte băieţelul. Preconizăm în ianuarie, anul viitor şi vom alege o destinaţie cu mult soare”, ne-a declarat Edi.

By Mimo