Tue. Jun 6th, 2023

Luciu mai are doar o zi până la operaţia pe care şi-a dorit-o aşa de mult, operaţie care ăi va oferi un bust mult mai ferm, anunţă Click.

Operaţia va fi efectuată de către doctorul Kasem Abu Bakr, care îi va pune Nicoletei implanturi mamare de 500 g.

Astfel, după operaţia mult visată, Nicoleta Luciu, iepuraş de şase ori în revista Playboy, va redeveni sex simbolul de odinioară.

Din punct de vedere medical, Luciu este aptă să urce pe masa de operaţie, iar toate analizele i-au ieşit perfect.

Ce nu are voie Nicoleta Luciu să facă înainte de operaţie cu 24 de ore este că nu poate consuma alcool şi energizante, iar după intervenţie Nicoleta nu are voie să facă sex timp de 14 zile.

Doctorul care îi va reda zâmbetul pe buze, când se priveşte goală în oglindă, a acceptat să acorde un interviu ziarului Click!, înainte de marele eveniment: „Intervenţia chirurgicală este necesară pentru că glanda mamară, după sarcină şi alăptare, s-a lăsat, în urma volumului pe care l-a dobândit în timpul sarcinii. Actul chirurgical necesita o reconstrucţie a glandei mamare în vederea repoziţionării sale normale şi o augumentare cu implant siliconic în vederea redării aspectului şi a fermităţii sânilor”, a declarat Kasem.

Operaţia cunoscutei Nicoleta Luciu se va face prin mamelon pentru că întregul proces operator şi de refacere va fi realizat cu laserul pentru a elimina disconfortul post-operator şi cicatrizările deficitare.

„Sunt implanturi care vor rămâne pe viaţă, având în vedere calitatea lor superioară. Se va păstra dimensiunea bustului, dar se va modifica forma, ridicând sânii care vor avea un aspect tonic. Nicoleta a avut un bust generos şi înainte, acum doar o să i-l readucem la viaţă. Eu i-am recomandat acest implant, iar Nicoleta a fost de acord cu el. Este cel mai bun implant în prezent şi care va rămâne pe viaţă integrat perfect în structura musculo-glandulară”, a mai spus doctorul Kasem Abu Bakr.

Nicoleta Luci este mama a 4 copii, ultima dată devenind mamă acum câteva luni când a adus pe lume tripleţi.

Nicoleta Luciu, imlant mamar, Click, operaţie, Kasem Abu Bakr

By Mimo