Sun. Jun 4th, 2023

A fost o nuntă ca-n poveşti ! Asta au decretat toţi invitaţii de la evenimentul care a ţinut o ţară întreagă cu sufletul la gură. Cancan.ro v-a prezentat, minut cu minut, desfăşurarea întregii ceremonii, din momentul în care mirii au plecat spre Starea Civila a sectorului 2, până în clipa în care Eba şi Syda s-au retras, duminică în zori, către noul lor domiciliu scrie Cancan.

Ţinute, poveşti, întâmplări pe care camerele de luat vederi nu le-au putut surprinde şi, în plus, cele mai tari imagini de la nunta mezinei preşedintelui, toate au putut fi urmarite pe cancan.ro. Astazi, după ce apele s-au mai aşezat şi invitaţii s-au odihnit, cancan.ro vă prezintă cele mai frumoase momente din noaptea nunţii.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost cel al tăierii tortului de şase etaje. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu i-au avut alături pe părinţii lor şi au părut foarte emoţionaţi în faţa valului de paparazzi de ocazie, fiecare invitat folosindu-şi telefonul sau aparatul foto din dotare pentru a imortaliza secvenţa. Şi cum un asemenea episod avea nevoie şi de un fundal sonor, acesta a fost asigurat de eterna şi fascinanta melodie “La mulţi ani!”. Fericit şi extrem de zâmbitor, preşedintele Traian Băsescu i-a cântat fiicei sale în română şi în engleză, fiind ajutat în demersul său şi de soţia Maria.
Tatăl şi fiica împreună pe ritmurile piesei «Fără tine»

Au fost mai multe dansuri pe care Elena i le-a acordat tatălui său, însă dintre acestea, unul a parut să aibă o încărcatură emoţională mai aparte. Şi asta pentru că trupa lui Geambaşu a reprodus, cu multă sensibilitate, piesa « Fară tine » – interpretată în original de Angela Rusu. Imediat ce muzica a început, Elena – care ştia pesemne piesa – şi-a invitat tatăl la dans şi s-au pierdut în mulţime. Pe chipurile lor se putea lesne citi emoţia în vreme ce solista interpreta cu maiestrie « Fără tine, viaţa mea nu are rost/ Fără tine nici nu ştiu ce aş fi fost / Nici ce drum s-apuc/Nici unde să mă duc , n-am stiut/de n-ai fi tu », versuri pe care, probabil, i le-a dedicat tatălui său.

La plecarea de la nunta fiicei lui Traian Băsescu, Elena Udrea a încercat pe cât posibil să îşi ascundă chipul marcat de oboseală de bliţurile fotografilor. Gestul blondei din PDL este unul cât se poate de explicabil în condiţiile în care ea a fost sufletul petrecerii. Udrea a dansat non-stop şi a întreţinut atmosfera cu energia ei debordantă. Ea şi-a unduit trupul pe ritmurile braziliene ale piesei “Ai se eu te pego”, după ce în prealabil învăţase mişcările de la dansatorii profesionişti prezenţi la eveniment. La scurt timp după ce captase toate privirile cu “şerpuirile” bazinului, blonda şi-a etalat talentul artistic într-o horă. Cu paşi cât se poate de autentici, Elena Udrea s-a descurcat de minune spre satisfacţia curioşilor din jur.

Sexy-sotia deputatului Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, a reusit sa iasa in evidenta si la nunta Elenei Basescu. Manechinul a atras toate privirile cu o rochie decoltata din dantela si a facut senzatie si pe ringul de dans. La bratul sotului, ea s-a dezlantuit pe o piesa rock’n’roll. Ritmurile melodiei au prins-o si pe mireasa, care dansa alaturi de cavalerul de onoare Codin Maticiuc si alti cativa prieteni.
Bote a rupt ringul pe «La Bamba şi pe «Hey, na neh nah»

Atmosfera a fost incendiară, iar Călin Geambaşu şi trupa lui au ridicat invitaţii de la mese graţie repertoriului ales cu grijă. În secţiunea « latino », ringul a devenit neîncapător, iar printre dansatori s-a remarcat Cătălin Botezatu, care a ţinut ritmul, în special pe două p iese consacrate : celebra « La bamba » şi Hey, na neh nah » a Vayei Con Dios.

Petrecerea de la nunta Elenei Băsescu i-a ţinut în priză pe invitaţi până în zorii zilei. Era ora 5.00 când toţi cei prezenţi s-au strâns ca într-o mare familie şi au ascultat cântecele patriotice şi pline de energie ale lui Aurel Tămaş. Cei mai prinşi de moment au fost preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier, actualmente primar al Clujului, Emil Boc. Cel din urmă a fredonat cu multă înflăcărare una dintre melodiile dedicate Transilvaniei. Punctul culminant al recitalului lui Tămaş a fost însă interpretarea cunoscutei melodii “Treceţi batalioane române Carpaţii!”. Băsescu şi Boc au cântat cât i-au ţinut plămânii şi au aplaudat cu putere, fiind acompaniaţi din spate de Roberta Anastase, Cristian Boureanu şi Costel Onaca. La corul ad-hoc a participat şi mireasa, care a părut încântată de atmosfera incendiară a petrecerii.

Sursa: Cancan

By Mimo