Mon. Dec 11th, 2023

Bianca Drăguşanu şi Denisa Nechifor nu prea se plac. Cele două fete din viaţa “Prinţului” Cristea se ceartă, iar subiectul principal este Rania, fiica “Prinţului”, scrie Cancan.

“Între mine şi această doamnă nu există niciun război pentru că nu avem nimic de împărţit. Eu ştiu cine este ea în viaţa lui Adi. Ea are funcţia de mamă a copilului lui Adi, atât. Pe mine mă uimeşte atitudinea ei şi comportamentul agresiv. Eu nu i-am dat niciodată sfaturi despre cum să îşi crească ea copilul, ci doar am spus ce aş face eu, dacă ar fi al meu. Eu nu vreau să mai răspund la nicio provocare legată de ea. Denisa profită să apară în presă şi de aceea face declaraţii la adresa mea. În loc să vorbească în presă, mai bine îl suna pe Adi să îl întrebe dacă e adevărat. Probabil ei îi place să vină să se vadă la televizor. Pentru mine nu ar fi nicio problemă să fim prietene. Să ieşim la masă toţi trei, nu ştiu, poate să vină şi Botezatu.”, a declarat Bianca la CANCAN TV.

Realizatorul emisiunii, Adrian Artene, i-a transmis Biancăi că Denisa trebuia să vină şi ea în platou, dar se pare că Adrian Cristea i-a interzis blondei să mai vină la TV.

“Adi nu i-a interzis Denisei să vină să aibă o confruntare cu mine. El nici măcar nu ştie despre acest subiect. Ea minte dacă spune acest lucru. Eu dacă aş avea un copil nu l-aş căra după mine pe la toate evenimentele. Asta aş face eu, asta nu înseamnă că trebuie aplicat şi în cazul altora. Eu am avut bucuria de a o cunoaşte pe Rania de câteva ori, dar numai în prezenţa lui Adi.”, a mărturisit Bianca.

Denisa Nechifor a intervenit telefonic şi a mai aruncat câteva “săgeţi” în direcţia Biancăi şi i-a transmis iubitei “Prinţului” să nu mai vorbească vreodată despre fiica sa.

“Eu nu fac ţigănie la televizor, nu vorbesc despre copilul meu. Nu vreau ca Rania să fie implicată în vreun scandal televizat. Dacă va fi ceva de spus despre copilul meu, o voi spune eu. Eu şi cu Adi o să o creştem aşa cum ştim noi.”, a răbufnit Denisa printr-o intervenţie telefonică.

Bianca a spus că are planuri mari pentru Crăciunul acesta şi este puţin tristă ştiind că Denisa nu ar lăsa-o pe Rania să petreacă o vacanţă alături de ea şi de Adi.

“Noi avem nişte prieteni care ne-au propus să mergem de Crăciun în Laponia. Au zis să mergem fiecare cu copiii. Eu le-am spus că noi nu avem niciun copil şi mă gândeam să îl iau pe nepoţelul meu să îl cunoască pe Moş Crăciun pentru că sigur ea nu îi va da voie Raniei să meargă cu tatăl ei.”, a spus Bianca la CANCAN TV.

bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată” target=”_blank”>bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos
http://www.mimoze.ro/2012/02/si-a-inceput-scandalul-botezatu-si-bianca-s-au-dezlantuit-la-emisiunea-un-show-pacatos/

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

Sursa: Cancan

By Mimo