joi. iun. 20th, 2024

Bianca Dragusanu i-a picat cu tronc lui Daniel Antonio Olaroiu inca dinainte de a se desparti de Adrian Cristea. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doua luni, in sanul anturajului, si de atunci tanarul de 23 de ani ii da serios tarcoale. Potrivit surselor din preajma lor, desi este evident ca intre ei exista o chimie puternica, „porumbeii” nu au depasit inca stadiul tatonarilor, scrie Cancan.

Si, cu toate acestea, spun apropiatii, Dani ar fi devenit extrem de posesiv cu Bianca, folosind o strategie bine pusa la punct pentru a-si indeparta potentialii rivali.

Dani Olaroiu si Bianca Dragusanu indeplinesc toate conditiile pentru a deveni cel mai nou cuplu din showbizul autohton. Cei doi se tatoneaza inca de pe vremea cand Bianca se iubea cu Adrian Cristea. Se pare ca Dani si Bianca s-au cunoscut in urma cu doua luni, prin intermediul prietenilor comuni, o vreme au tinut legatura prin SMS-uri, iar ulterior despartirii ei de Cristea au inceput sa iasa impreuna alaturi de gasca lor de amici. Se pare ca Dani s-a aprins destul de tare si a inceput sa o curteze asiduu, trimitandu-i flori si facandu-i cadouri scumpe. Apropiati ai celor doi ne-au dezvaluit faptul ca Bianca este foarte receptiva la atentiile lui, dar cei doi nu au depasit inca stadiul tatonarilor. Discreta dupa despartirea de Cristea, roscata nu pare pregatita sa se afiseze alaturi de un alt barbat si nici sa se arunce intr-o alta relatie. Si totusi, surse din preajma fiului lui Olaroiu sustin ca acesta ar fi inceput sa se comporte cu Bianca Dragusanu ca si cum ar fi iubita lui – gelos si destul de posesiv. Se pare ca, recent, tanarul de 23 de ani ar fi aflat ca fosta iubita a lui Cristea ar fi fost abordata telefonic de cativa fotbalisti. Pentru a rezolva situatia, care nu-i convenea catusi de putin, acesta ar fi facut cercetari, le-a aflat numele si i-a sunat pentru a-i avertiza ca ar fi bine sa tina distanta, pentru ca Bianca este… luata.

Sursa: Cancan

Citește și…

bianca drăguşanu, replici războinice cu denisa nechifor

bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată” target=”_blank”>bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos
http://www.mimoze.ro/2012/02/si-a-inceput-scandalul-botezatu-si-bianca-s-au-dezlantuit-la-emisiunea-un-show-pacatos/

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo