joi. iun. 13th, 2024

La 26 de ani, celebra Inna are picioarele unei femei trecute de 50 de ani! Solista a şocat, ieri, trecătorii din zona Decebal, apărând pe stradă cu gambele brăzdate de vene tumefiate şi cu umflături inestetice care aduceau a varice, scrie click.ro.

Este de departe cea mai cunoscută româncă pe plan internaţional, însă la capitolul imagine Inna lasă de dorit, mai ales când vine vorba despre apariţiile ei de zi cu zi, pe stradă.

Pe măsură ce conturile au început să i se umfle de pe urma concertelor de pe-afară, mignona constănţeancă a înţeles că obrazul subţire cu cheltuială se ţine şi a investit masiv în aspectul ei fizic – şi-a refăcut dantura, scăpând de strungăreaţă, a ţinut diete drastice, pentru a căpăta o siluetă de viespe şi nu se mai îmbracă decât de la firme cu ştaif.

Gambele solistei sunt pline de umflături şi vânătăi

Cu toate că acum Inna este practic de nerecunoscut faţă de vremurile când era o simplă puştoaică din Constanţa, solista mai are încă numeroase defecte. Acesta sunt vizibile atunci când ea iese din casă, şi nu în pictorialele prelucrate la greu.

Luni, vedeta a fost surprinsă de fotoreporteri Click! pe Bulevardul Decebal, unde şi-a etalat picioarele, care semănau mai degrabă cu cele ale unei femei de vârsta a treia şi nu cu ale unei tinere.

Îmbrăcată doar în pantaloni scurţi din blugi, cu sutien şi cu o bluză franjurată pe deasupra, Inna şi-a lăsat la vedere gambele brăzdate de nişte vene tumefiate şi de umflături care aduceau a varice, semn că diva are serioase probleme cu circulaţia sângelui şi ar trebui să viziteze de urgenţă un medic specialist.

Dacă se pare că nu stă prea bine cu sănătatea, la capitolul maşini Inna e dotată. Ea a schimbat, de pe Şoseaua Nordului până în zona Decebal, unde s-a întâlnit cu iubitul impresar, doi bolizi de fiţe, un BMW X6 şi un Porsche nou-nouţ, vişiniu, căruia i-a ataşat nişte cartoane cu numărul ei.

Citește și...
inna a apărut pe scenă aproape dezbrăcată!

un nou videoclip marca inna a fost lansat pe piață

inna, surprinsă de cutremur în mexic!

tatăl innei este cercetat pentru ucidere din culpă

fanii o urmăresc pe inna şi prin benzinării

By Mimo