Sat. Dec 9th, 2023

Caravana “Profesor Garfield te invata” este un proiect educational, desfasurat la nivel national, in toate scolile si gradinitele, in parteneriat cu Ministerul Educatiei.

Caravana “Profesor Garfield te invata” ajunge sambata, 17 decembrie, intre orele 16.00 si 20.00 la Era Shopping Park Iasi si duminica, 18 decembrie, intre orele 15.00 si 19.00, la Shopping City Suceava.

Prin evenimentele organizate, Garfield aduce frumusetea Craciunului alaturi de Craiasa Zapezii si Spiridusi, impreuna cu care ii invita pe toti prietenii din orasele unde ajunge, la o petrecere deosebita in care: se va decora bradul, se vor organiza jocuri si concursuri cu premii surpriza si se vor realiza decoratiuni deosebite pentru brad in atelierele de creativitate. De asemenea, toti cei prezenti se vor bucura de un program artistic special.

Garfield va da tonul colindelor langa brad, va acorda, ca de obicei, autografe si se va fotografia cu toti cei prezenti.

Va asteptam pe toti sa petreceti cateva ore magice alaturi de Garfield si de prietenii lui.

Toti cei care doresc sa vada ce surprize a pregatit garfield pentru minunata luna a cadourilor, pot intra pe www.caravanagarfield.ro.
Despre Mediadocs Publishing

Revista Garfield prin Mediadocs Publishing, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului organizeaza pe tot parcursul anului scolar 2011 – 2012 un amplu proiect educational, la nivel national, in unitatile scolare – CARAVANA”PROFESOR GARFIELD TE INVATA”.

Proiectul il are in centru pe simpaticul motan Garfield, care s-a hotarat sa nu mai fie lenes si sa se implice in educarea tuturor copiilor. Astfel, in fiecare luna se lanseaza o tema, in acord direct cu programa didactica scolara, pe care elevii trebuie sa o lucreze impreuna cu institutorii, dar in care vor fi antrenati si parintii, astfel incat sa se mareasca gradul de implicare si responsabilitate a acestora in cresterea si educarea copiilor lor.

Temele proiectului au fost foarte atent alese si agreate de MECTS, dintre ele remarcandu-se cele legate de educatie rutiera, protectia mediului sau reciclarea materialelor refolosibile. Fiecare proiect tematic lunar se va incheia in cadrul cate unui eveniment organizat in Bucuresti si in 3 – 4 orase diferite in fiecare luna, astfel incat la sfarsitul anului scolar Caravana sa ajunga in toata tara.

By Mimo