Wed. Oct 4th, 2023

Dupa ce s-a nascut baietelul lor, Noah, Anca Serea si Adi Sina au inceput sa priveasca viitorul cu alti ochi. Desi ambii au cariere promitatoare in Romania, s-au gandit sa-si croiasca un alt drum in viata, in SUA. Adi incearca deja sa obtina vize celor trei copii, iar in timpul turneului pe care-l va avea in State, cu trupa Akcent, are misiunea de a gasi o casa scrie Cancan.

Anca Serea si Adi Sina formeaza un cuplu de numai un an si cateva luni, insa sunt convinsi ca-si vor petrece tot restul vietii impreuna. Desi au cariere de invidiat in Romania si o situatie financiara mult peste medie, Adi avand castiguri substantiale din muzica, iar Anca o mostenire fabuloasa din partea fostului ei partener, care s-a stins din viata, cei doi au hotarat sa se stabileasca definitiv in America. Ei sunt convinsi ca micutii vor avea parte de o educatie si un trai mai bun acolo. Au inceput deja demersurile, insa nu stiu sa spuna cu exactitate momentul plecarii. “Nu ma mut chiar maine, dar da, dorim sa ne stabilim in America. Adi a inceput deja demersurile in vederea obtinerii vizei pentru copii. O vom lua cu noi si pe mama mea. Ne dorim o casa, insa nu stim deocamdata cu exactitate unde anume. In toamna, Adi va avea un turneu in State, iar atunci se va interesa si va cauta o locuinta in care sa ne mutam. Eu imi doresc o casa la curte. Ne-am gandit ca acolo le va fi mai bine copiilor”, a povestit Anca pentru CANCAN. Cum cel mai probabil schimbarea va avea loc anul viitor, pana vor reusi sa rezolve toate problemele cu actele, Anca si Adi isi vad linistiti de ocupatiile obisnuite pe care le au in Capitala. Momentan sunt preocupati cu botezul fiului lor Noah, eveniment care va avea loc pe data de 19 August.

Soarta trupei Akcent se afla acum sub semnul intrebarii, dar cel mai probabil isi va continua activitatea
Daca Ancai ii va fi mai usor sa renunte la cariera in televiziune, pentru Adi sunt ceva mai multe probleme, el fiind liderul trupei Akcent si, totodata, unul dintre cei mai de succes producatori muzicali din tara. Cel mai probabil, insa, trupa nu se va destrama, mai ales ca este in voga, ci baietii vor incerca sa faca naveta. Mai mult chiar, Akcent are deja multe concerte in afara tarii si probabil in viitor se vor axa pe astfel de spectacole.

Sursa: Canan

By Mimo