Iată o reţetă super rapidă. O să aveţi rulourile gata în doar 20 de minute.
Pentru prepararea rulourilor de somon afumat aveţi nevoie de:
– 6 fileuri de somon afumat
– 250 de ml de smântână lichidă
– Ceapă verde – 12 fire
– 2 linguri smântână solidă
– mărar
– piper
Fileurile de somon o să le tăiaţi în dreptunghiuri aproximativ egale. Apoi tocaţi ceapa verde mărunt şi păstraţi câteva frunze pentru legarea rulourilor. Ceapa mprut tocată o s-o amestecaţi cu smântâna mai solidă, piperul şi resturile de somon care au fost tăiate mărunt.
Smântâna lichidă o bateţi bine şi o amestecaţi cu crema obţinută anterior. Luaţi dreptunghiurile de somon şi ungeţi-le cu crema obţinută, apoi rulaţi. Le veţi lega cu frunzele de ceapă pe care le-aţi oprit dar pe care înainte le opăriţi puţin.