sâm. apr. 13th, 2024

Mai e doar putin timp pana la a 8-a editie a festivalului international de blues de la Sighisoara, 23-25 Februarie 2012.

Editia festivalului de blues cu numarul 8 continua seria numelor grele din lumea bluesului.

Asociatia culturala Blues Hospital

Asa ca incepand cu acest an biletele se pot achizitiona in avans: telefonic, la numarul: +40 265 77 1000 si se vor plati in maxim 4 zile de la data rezervarii prin virament bancar in contul organizatorilor festivalului.

Editia cu numarul 8 continua seria numelor grele din lumea bluesului. Pentru 2012 au semnat: Johnny Winter, Samuel James, Samantha Fish, Shakura S’Aida, Bob Brozman si Corey Harris & Rasta Blues Experience.

Festivalul va incepe Joi 23 Februarie, in fiecare seara de la orele 19:30, 2 concerte pe seara a cate 80 de minute concertul. Va asteptam la o noua editie incendiara de Blues Festival. Nu-i bai dacă nu veniţi, dar ar fi păcat!

Sighisoara Blues Festival este singura manifestare culturala de prestigiu de acest gen din tara. Evenimentul aduce pe scena romaneasca artisti internationali, scopul sau fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, desi e sarac reprezentat pe scena nationala se adreseaza unui public tot mai numeros in ultimii ani.

By Mimo