vin. apr. 19th, 2024

Daca Roxana Vancea s-ar imbraca in functie de educatia si de credinta pe care i-au insuflat-o bunicii, am vedea-o numai in straie de maicuta sau, in orice caz, acoperita din cap pana-n picioare. Pentru ca merge la biserica zilnic!

Nimeni n-ar fi crezut asta despre ea! Cu siguranta, cel mai surprinzator lucru, atunci cand vine vorba despre Roxana Vancea, este faptul ca este extraordinar de credincioasa. Si, spre deosebire de alte vedete care se bat cu pumnul in piept ca respecta datinile crestine, iubita lui Bendeac are un obicei rar intalnit, in Capitala: merge la biserica zilnic!

Da, oricat de ocupata ar fi, la orice ora din zi sau din noapte in care isi gaseste cateva minute libere, da o fuga in Casa Domnului. Unde sta putin si se roaga, dupa care aprinde lumanari.

roxana vanceaImbracata intr-o pereche de jeansi sfasiati, cu un tricou largut care sa-i acopere decolteul apetisant si cu ochelari de soare, probabil pentru a nu fi recunoascuta, asa s-a dus Roxana Vancea la biserica. A intrat cu capul plecat, dup ace s-a inchinat, a poposit cateva minute, timp in care s-a rugat, dupa care a iesit zambind. Cu un manunchi de lumanari, in mana, a schimbat cateva vorbe cu un alt enorias sau angajat al bisericii, dupa care a aprins lumanarile.

A plecat senina, cu pasi repezi catre masina, acolo unde au abordat-o si paparazzi CANCAN.ro: “Nu, nu sunt suparata! Ce, oamenii trebuie sa mearga la biserica doar cand sunt suparati? Eu merg in fiecare zi. Am ramas in Bucuresti, nu am plevcat la mare ca am treaba la sala. Muncesc. Oricum, e mai bine ca e toata lumea plecata, abia nu mai e trafic”, a declarat Roxana, zambind.

Impatimita a sportului, Vancea a absolvit cursurile facultatii de profil sportiv si a si inceput sa activeze in domeniu. De cateva luni, tanara este instructor de kangoo-jumps, fapt care a ajutat-o sip e ea sa piarda in greutate cateva kilograme bune, acum fiind extrem de multumita de ceea ce arata cantarul.

By Mimo