joi. iun. 13th, 2024

De aproape o saptamana, Marijuana se afla internata alaturi de fiica ei, dupa ce micuta a cazut din pat si a avut nevoie de o operatie la cap. Situatia e grava, iar artista ar putea avea probleme cu legea si ar putea fi decazuta din drepturile parintesti.

Necazurile se tin lant de Dana Coteanu, cunoscuta publicului precum Dana Marijuana. Artista are grave probleme financiare, traind de pe o zi pe alta, iar pe deasupra mai are si probleme serioase de sanatate. Ca si cum toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, saptamana trecuta, Marijuana a ajuns la spital cu fiica sa, in varsta de opt luni, dupa ce micuta a cazut din pat.

Bebelusul a fost operat de urgenta, deoarece, in urma cazaturii, a facut edem cerebral. Acum, fetita se afla in afara oricarui pericol, insa Marijuana ar putea avea probleme cu legea, care ar putea sa o decada din drepturile parintesti pentru neglijenta. De altfel, ea nu ar fi trebuit sa ramana insarcinata pentru a doua oara, avand in vedere ca are probleme medicale destul de grave, cauzate de consumul de droguri:

„Dana este luata in evidenta la Psihiatrie si ia medicamente, printre care si diazepam. I s-a pus diagnostic de agitatie psihomotorie, iar acesta boala se caracterizeaza prin crize de epilepsie, agresivitate, un ton al vocii ridicat. Ea ia calmante ca sa fie coerenta, tolreanta. In starea ei nu ar fi trebuit sa ramana insarcinata pentru a doua oara. E posibil ca acel copil sa aiba de suferit, la ce substante a bagat Marijuana in ea.

Ea dormea in clipa in care fetita s-a rostogolit si a cazut din patut direct in cap. Putea sa isi franga gatul, putea sa moara copilul. Dana nu este capabila sa aiba grija de un copil. Prima fata o creste tatal sau, pe cea mica o va lua acum fratele si o va creste. Baiatul lui Ion Coteanu este cel care tine toata familia, saracul.

Tatal Danei este extrem de suparat pe intreaga situatie si nu vrea sa mai auda nici in ruptul capului de fiica lui: „Saracul copilas, el este un suflet nevinovat. Cum sa cata fata in cap, cu ei in casa? Cum? Pai sotul fiicei mele isi lasa fiica nesupravegheata si se duce sa fumeze. Niste tampiti si niste iresponsabili. Eu mi-am luat mana de pe ei, nu mai pot nici eu. Sunt batran, am si eu o varsta, am fost si bolnav”, a declarat tatal artistei, pentru CANCAN.ro.

By Mimo