joi. iun. 13th, 2024

Pentru ca nu si-au dorit ca presa sa aiba acces la evenimentul lor, George Clooney si sotia sa au impus invitatiilor o suma de reguli foarte stricte. Printre acestea invitatilor li s-a interzis accesul cu telefoane mobile proprii sau cu camere foto.

Astfel, frumoasa avocată Amal Alamuddin, sotia deja a celebrului actor a fost fotografiata cu camere foto speciale, pregatite de catre organizatori pentru fiecare invitat in parte dar care aveau un cod special al cardului, in asa fel incat daca cineva dadea imaginile le presa sa se stie de pe ce aparat au fost date.

george clooney

Actorul a conceput nişte reguli stricte pentru nunta sa prin care a dorit ca nimic din ce se întâmplă la eveniment să nu poată ajunge la presă şi, implicit, la publicul larg.

Potrivit tabloidelor britanice, a existat o regulă pe care TOŢI invitaţii, fără excepţie, respectat-o cu stricteţe: să-şi lase telefoanele mobile în camera de hotel.

Se pare ca suma care a fost cheltuita pentru organizarea impresionantului eveniment a fost in jur de 2 milioane de dolari si desi George Clooney este un actor atat de celebru si putred de bogat, toate cheltuielile au fost achitate de parintii miresei.

 

By Mimo