sâm. iul. 20th, 2024

Inna are iubit

ByMimo

apr. 8, 2015 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Desi a lasat sa se inteleaga ca nu are pe nimeni in viata sa de cand s-a despartit oficial de managerul ei Lucian, se pare ca Inna traieste o frumoasa poveste de dragoste de arpoximativ doi ani, despre care nu a scos o vorba.

Se pare ca ar fi vorba despre un american care are stranse legaturi cu industria muzicala, asa ca cei doi imbina utilul cu placutul.

Revista Ciao! a reusit sa ii fotografizeze pe cei doi in timp ce se aflau la cumparaturi intr-un magazin din Romania. Inna a declarat ulterior ca Jhon se afla in Romania impreuna cu echipa sa pentru ca lucreaza la un proiect.

“John a venit in Romania impreuna cu echipa lui pentru ca avem un proiect la care lucram impreuna. John este o persoana careia nu ii place sa iasa in evidenta, asa ca ii voi respecta intimitatea. In legatura cu pozele de paparazzi, se pare ca de data asta ati fost cu un pas inainte mea… upsssss”, a declarat Inna.

 

inna si iubitul inna si iubitul 2

Foto: revistaciao.ro

By Mimo