joi. mai 30th, 2024

Cantareata Andreea Balan trece prin momentr grozanice de o saptamana de zile. Bunica ei, cea care a crescut-o este pe punctul de trece in nefiinta.

Andreea balan se afla in aceste momente in Statele Unite unde filemaza un videoclip nou, iar imediat dupa terminarea filmarilor se va intoarce in tara pentru a fi alaturi de bunica sa.

Bunica se afla in coma la spital, dupa ce saptamana trecuta a suferit un accident vascular. Ea a ramas paralizata pe una dintre partile corpului.

Se pare ca batrana refuza sa inchida ochii pentru totdeauna pana cand n-o va mai simti langa ea pentru ultima data pe nepoata ei draga.

Nu numai starea de sanatate a bunicii ii face viata grea vedetei, ci si relatia tensionata cu fostul partener de viata Keo. Scandalul cu acesta pare sa nu se mai opreasca, iar in presa a aparut recent si faptul ca acesta a mai inselat-o si cu o alta femeie, o actrita care a aparut intr-unul dintre videoclipurile sale. Si, desi incearca sa isi construiasca o noua relatie, cu un american, se pare ca Andreea nu poate avea parte de liniste sufleteasca in ultima vreme.

 

 

andreea balan

By Mimo