sâm. apr. 13th, 2024

Aerele de mare doamna ii dau acum batai de cap Cristinei Rus

ByMimo

dec. 15, 2014 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pentru ca s-a maritat cu un barbat bogat, Cristina Rus a inceput, imediat dupa casatorie, sa aiba aere de mare doamna si sa nu mai bage pe nimeni in seama, cel putin asa sustin mai multi oameni din lumea showbizului, iar acum, cand a dat de greu si sursa de bani este arestata, nimeni nu o compatimeste pe Cristina.

Ba mai mult, anumite personaje se cam bucura pentru ca in sfarsit Cristina Rus e nevoita sa plece capul si sa se umileasca pentru cativa leuti.

Cunostinte de-ale Cristinei sustin ca aceasta s-a schimbat total dupa ce s-a casatorit cu Dragos, un barbat nu prea frumos, cu fata de copil batran, dar care avea buzunarul plin si care a putut sa ii ofere viata pe care ea a visat-o de mica. Astfel, la scurt timp de la inceperea mariajului Cristina nu prea mai presta la concerte dar atunci cand o facea sustinea ca ea nu are ce sa discute cu ceilalti artisti pentru ca nu au nimic in comun, iar Cristina Rus s-a transformat incet incet din cantareata in parvenita.

cristina rus

By Mimo