joi. iun. 13th, 2024

Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, a atacat-o dur pe actuala soţie a cântăreţului, Ramona Prodea. Alina a mărturisit că nu o place pe actuala fostului ei soţ şi că nu o consideră potrivită pentru acesta.

Invitată în platoul emisiunii Click!, Alina Laufer a renunţat la măşti şi a recunoscut că nu are o relaţie politicoasă cu actuala soţie a lui Jorge, dar că nu-i face plăcere s-o întâlnească. Mai mult decât atât, Alina a spus că Ramona nu este femeia pe care şi-ar fi dorit-o pentru fostul ei soţ.

„Dacă voi reuşi să am o relaţie de prietenie cu soţia fostului meu soţ, atunci înseamnă că am atins un alt nivel de evoluţie. Nu-mi face plăcere s-o văd. Nu este una dintre persoanele agreate de mine. Nu mi se pare potrivită pentru Jorge. Ea e mai reţinută, mai rece. Jorge era mai expansiv, mai happy. Consider că schimbarea lui Jorge i se datorează şi ei. Eu ţin la el ca şi tată al fiicei mele şi vreau ca el să rămână real, aşa cum este el.”, a spus cu zâmbetul pe buze Alina Laufer pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 22:30.

Roşcata a spus că sunt şi ocazii în care nu poate evita întâlnirile cu fostul soţ şi cu partenera acestuia. Alina a spus că încearcă să aibă o relaţie civilizată, de prietenie cu Jorge, dar că este nemulţumită de faptul că artistul nu-i plăteşte pensia alimentară stabilită fiicei lor.

„În seara asta, am avut plăcerea de a mă întâlni cu fostul soţ. Zgârietura e de la fi-mea. Nu am ajuns încă la astfel de acţiuni. Nu reprezint niciun pericol pentru Jorge. Deşi se spune că mâţa blândă zgârie rău, în acest caz am ales să nu acţionez astfel. Am ales să-l acţionez în instanţă. Eu am făcut o executare silită pentru achitarea pensiei alimentare pe care nu a plătit-o. E un mister pentru mine de ce nu plăteşte pensia alimentară. Motivele sunt: că nu i se pare necesar, că nu are bani, etc. Încercăm să construim o relaţie de amiciţie. Jorge ar putea dovedi în acte că nu are banii respectivi. Momentan plăteşte 1.500 de lei pe lună şi nu 1.000 de euro cum ar trebui”, a declarat Alina Laufer.

Aceasta a spus că deşi refuză să-i plătească suma cuvenită pentru întreţinerea micuţei, Jorge are o relaţie foarte frumoasă cu aceasta.

„Jorge are o relaţie apropiată cu fiica noastră. Se văd săptămânal, iar micuţa merge la ei acasă o zi pe săptămână. Au fost împreună la Disneyland. Eu îi transmit să-şi revină şi să fie aceeaşi persoană pe care am cunoscut-o în urmă cu 12-13 ani, pentru că asta l-a adus atât de departe”, a încheiat tânăra.

By Mimo