Sat. Apr 1st, 2023

Desi au divortat de cativa ani, abia acum intre jurnalistii Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu a inceput scandalul.

Desi initial s-au despartit fara tam-tam si au ales discretia, iata ca acum Andreea l-a dat in judecata pe Andrei pentru faptul ca acesta nu a mai achitat pensia alimentara pentru cei doi copii pe care ii au impreuna, iar de aici s-au aflat mai multe dedesupturi ale divortului dintre cei doi.

Cel care o reprezinta in instanta pe Andreea este nimeni altul decat fostul sot al actualei partenere a lui Andrei. Acesta a declarat in cadrul unei emisiuni ca vechile culpuri erau chiar prieteni de familie si ca a descoperit pe telefonul sotiei sale in anul 2010 un mesaj care l-a facut sa i se inmoaie picioarele, pentru ca era fix de la Andrei.

Avocatul sustine ca a discutat cu Andreea despre acesta situatie, insa numai dupa ce aceasta a aflat din alte surse.

Apoi, pentru ca totul sa fie si mai palpitant, in viata Andreei Berecleanu a aparul medicul estetician Constantin Stan. Desi la inceput nu a vrut sa recunoasca relatia cu acesta, pana la urma jurnalista s-a vazut nevoita sa o faca. Medicul estetician nu este nimeni altul decat fostul partener de viata al unei alte prieteni de familie, Mihaela Bilic, pentru care Andreea a scris si un mesaj in prefata cartii acesteia despre nutritie.

By Mimo