Scandal intre Anreea Berecleanu si Andrei Zaharescu. Se cupleaza cu parteneri ai prietenilor de familie

By on March 13, 2015

Desi au divortat de cativa ani, abia acum intre jurnalistii Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu a inceput scandalul.

Desi initial s-au despartit fara tam-tam si au ales discretia, iata ca acum Andreea l-a dat in judecata pe Andrei pentru faptul ca acesta nu a mai achitat pensia alimentara pentru cei doi copii pe care ii au impreuna, iar de aici s-au aflat mai multe dedesupturi ale divortului dintre cei doi.

Cel care o reprezinta in instanta pe Andreea este nimeni altul decat fostul sot al actualei partenere a lui Andrei. Acesta a declarat in cadrul unei emisiuni ca vechile culpuri erau chiar prieteni de familie si ca a descoperit pe telefonul sotiei sale in anul 2010 un mesaj care l-a facut sa i se inmoaie picioarele, pentru ca era fix de la Andrei.

Avocatul sustine ca a discutat cu Andreea despre acesta situatie, insa numai dupa ce aceasta a aflat din alte surse.

Apoi, pentru ca totul sa fie si mai palpitant, in viata Andreei Berecleanu a aparul medicul estetician Constantin Stan. Desi la inceput nu a vrut sa recunoasca relatia cu acesta, pana la urma jurnalista s-a vazut nevoita sa o faca. Medicul estetician nu este nimeni altul decat fostul partener de viata al unei alte prieteni de familie, Mihaela Bilic, pentru care Andreea a scris si un mesaj in prefata cartii acesteia despre nutritie.

930