Sat. Dec 9th, 2023

Oana Roman si Marius Elisei au avut parte de o zi pe cat de incarcata pe atat de frumoasa!

Emotiile s-au tinut lant pentru cei doi miri, iar dansul a fost punctul culminant al evenimentului.

Dupa o zi cu foarte multe evenimente, avand in vedere ca a fost nevoita sa faca fata atat nuntii ei cat si botezului micutei Maria Isabela, Oana Roman a fost coplesita de emotii la momentul dansului.

Mireasa a izbucnit in lacrimi, vizibil emotionata, insa valsul a fost un adevarat succes.

Oana si Marius au plutit pe ringul de dans, in cadrul unui moment care a sensibilizat pe toata lumea. La final, toti invitatii au aplaudat minute in sir, mirii fiind extrem de multumiti ca au reusit sa termine valsul fara greseli vizibile.

La nunta Oanei si a lui Marius au fost invitate peste 250 de persoane, nume marcante din diferite domenii de activitate.

Oanei Roman i s-a facut rau si in timpul slujbei de cununie de la biserica. Pentru a putea continua ceremonia, mireasa a avut nevoie de un scaun.

Oana a acuzat dureri in zona abdominala, din cauza operatiei de cezariana pe care a avut-o. In urma cu o luna de zile, vedeta a fost internata in spital si a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a fost operata din nou.

Buchetul de mireasa este unul cu totul si cu totul deosebit. Oana a anuntat inca de acum cateva zile ca a comandat un aranjament pe care il va putea pastra intact ani de zile de acum incolo.

“Florile din buchetul de mireasa sunt speciale. Aceste flori rezista pana la 25 de ani.”, spunea Oana.

By Mimo