lun. mai 27th, 2024

Intrata intr-un con de umbra in ultima vreme, Bianca Drgausanu a inceput sa isi povesteasca viata tumultoasa pe care a trait-o. Desi de multe ori s-a zvonit ca a avut ceva cu Adrian Mutu niciodata acest lucru nu a recunoscut.

Dar, de curand, in cadrul ultimului numar al revistei CIAO! Bianca a recunoscut ca s-a iubit cu Mutu si ca au avut o relatie de circa un an si jumatate careia i-a pus punct chiar ea, satula fiind de drumurile cu avionul pana la Florenta, unde acesta activa ca fotbalist.

In timp ce in media a aparut confirmarea relatiei celor doi, care in momentul acela erau implicati si in alte relatii, Mutu pare sa nu fie foarte deranjat ca este acuzat de adulter, iar Bianca mai face si ea un ban.

Imediat dupa terminarea relatiei cu Mutu, Bianca s-a combinat cu Adrian Cristea, insa briliantul nu dorea sa se lase invins si a tot incercat sa reia legatura cu aceasta. Suparat ca nu o lasa in pace Adrian Cristea a luat atitudine si s-a conversat cu colegul sau de breasla prin interpediul Whatsapp. S-a enervat si mai tare atunci cand Mutu i-a raspuns ca el este convins ca Bianca inca are sentimente pentru el, asa ca Adrian Cristea a intrebat-o direct pe Bianca care-i cel mai bun la pat. Raspunsul a venit imediat si sustinea ca indubitabil cel care intrebase era mai bun.

 

bianca Bianca si cristea

By Mimo