joi. mai 2nd, 2024

 

Pentru ca a duferit atat de mult dupa ce a nascut, fiica fostului premier Petre Roman este decisa sa il dea in judecata pe medicul cu care a nascut si sa ii ceara acestuia daune.

La patru zile dupa ce a nascut, Oana Roman a fost nevoita sa se intoarca in sala de operatii din cauza unor complicatii care au aparut dupa cezariana. Oana Roman a fost cat pe ce sa isi piarda viata din cauza unei infectii puternice care mai avea putin si devenea septicemie.

Pentru a fi salvata, Oana a fost nevoita sa treaca prin alte cateva operatii, pentru ca infectia cu care se confrunta i-a distrus o parte din muschiul abdominal dar si o parte din intestinul gros.

Pana la urma, la ultima operatie, doctorii au reusit sa ii salveze intestinul gros si i-au taiat o parte din muschiul abdominal.

Un apropiat al acesteia sustine ca pentru ca a suferit atat de mult Oana este decisa sa il dea in judecata pe medicul care a ajutat-o sa nasca. Deocamdata, sustine apropiatul Oanei, aceasta nu s-a gandit la daunele pe care le va cere, dar cu siguranta vor fi doar simbolice pentru ca altii sa urmeze exemplul ei si sa actioneze in consecinta.

Doctorul pe care Oana Roman vrea sa il dea in judecata este acelasi medic cu care si cantareata Antonia a nascut pe 27 Decembrie. Si se pare ca aceatsa se simte excelent.

oana roman mireasa

By Mimo