mar. mai 21st, 2024

Daniela Crudu revine la emisiunea „Un show pacatos”

ByMimo

ian. 5, 2015 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pentru ca a scapat de iubitul care ii interzicea sa faca diverse lucruri, Daniela Crudu a inceput din nou sa se comporte cum o facea inainte de relatia cu Nila. Cruduta a inceput din nou sa pozeze in tinute sumare, sa-si petreaca noptile prin cluburi si sa bea aclool.

Mai nou, Daniela Crudu a fost invitata sa faca din nou parte din emisiunea condusa de Dan Capatos, „Un show pacatos”, asa ca din aceasta seara, Cruduta este din nou asistenta showului nocturn.

Se pare ca avea o promisiune din partea lui Dan Capatos, care ii spusese, in seara in care si-a luat la revedere in lacrimi de la telespectatorii emisiunii, din cauza iubitului gelos, ca oricand va dori ea se va putea intoarce in emisiune.
Astfel, dupa ce si-a prins iubitul ca o inseala si s-a despartit fara echivoc de el Daniela Crudu a decis ca este momentul sa se intoarca in cadrul emisiunii ei de suflet.

Totusi, revenirea ei, le lasa pe Ana Maria Mocanu si pe Loredana Chivu fara loc de munca, desi cele doua raman in continuare in trust pana cand le se vor gasi noi proiecte.

 

daniela crudu

By Mimo