vin. apr. 19th, 2024

De numai o luna presa stie ca Adrian Mutu este un om divortat si ca are o relatie cu o tanara de doar 19 ani, Sandra Bachici, pe care se pare ca o iubeste pana peste urechi.

Mutu locuieste singur in ROmania de mai bine de doi ani, lucru care a parut extrem de suspect din cauza faptului ca sotia sa nu l-a insotit, desi el spunea ca nu are nicio problema in casnicie. Se pare oarecum ca spunea adevarul ca nu poti avea probleme inrtr-o casnicie care nu mai exista.

Dupa ce le-a prezentat-o parintilor pe noua sa iubita, se pare ca au aparut alte zvonuri si mai socante, cum ca acestia deja si-ar fi unit destinele. Zvonul este intarit de faptul ca cei doi urmeaza sa fie nasii de cununie pentru un cuplu de prieteni, cel putin asa scrie in editia de astazi Cancan.

In cadrul Bisericii Ortodoxe din Romania se pot face insa si exceptii, daca cei doi care urmeaza sa fie nasi sunt logoditi in biserica sau daca au o dispensa speciala din partea preotilor. Insa si aceasta dispensa se acorda numai celor care au ganduri serioase de casatorie, in viitorul apropiat.

By Mimo