lun. apr. 15th, 2024

Supărat foc de amploarea scandalului iscat în presa internaţională după ce a petrecut în Las Vegas, SUA, prinţul Harry spune că s-a săturat de statutul său şi vrea să renunţe la titlu, pentru a duce o viaţă normală scrie Libertatea.ro.

Moştenitorul coroanei britanice a ţinut prima pagină a tabloidelor din întreaga lume, după ce a petrecut în Las Vegas şi a fost fotografiat în pielea goală în hotelul în care era cazat.
Scandalul iscat în jurul fotografii lor nu a fost deloc pe placul tânărului şi nici pe cel al reginei Marii Britanii, bunica prinţului.

Potrivit revistei National Enquirer, Harry, deranjat de exagerarea presei şi de amploarea scandalului, e hotărât să renunţe la titlul de prinţ, pentru a duce o viaţă normală. “Vreau să mă distrez şi să fiu un tânăr normal”, i-a strigat tânărul bunicii sale, precizându- i că nu a făcut nimic ilegal în Las Vegas şi că nu are de ce să îi fie ruşine.

Între timp, prinţul, care este pilot de elicopter în armata britanică, a revenit în Afganistan, unde va sta patru luni, pentru a doua sa misiune militară. Însă nici nu a ajuns bine, că talibanii afgani deja au trecut la ameninţări. Ei au declarat, ieri, că au un plan foarte bine pus la punct pentru a-l ucide pe moştenitorul coroanei britanice.

Sursa: Libertatea.ro

By Mimo