joi. iun. 20th, 2024

Duminica, ora 06.00. Dupa o noapte plina petrecuta prin cluburile de pe litoral, Mihai Mitoseru si iubita lui, Noemi, au decis sa mai bifeze unul inainte de a se retrage in camera de hotel, scrie Cancan.

Exuberanti si aprinsi de aburii bauturilor consumate pe ritmul muzicii, cei doi au intrat in altercatie cu un pusti la fel de binedispus ca ei. Deznodamantul a fost unul dramatic, Mitoseru napustindu-se ca o fiara asupra lui.

Dupa un periplu prin cele mai in voga localuri din zona, Mitoseru si iubita lui au decis, se pare, sa faca o ultima oprire inainte de a se retrage la hotel si au ales cel mai aglomerat club al momentului. Noemi a coborat prima din taxi, tinand in mana un pahar plin cu bautura – alcoolica, judecand dupa exuberanta ei -, iar Mitoseru a urmat-o topaind pe jumatate dezbracat si strigand: „Pe cine bat si eu?”. Potrivit martorilor, prezentatorul TV era rupt de beat. In acel moment, se pare, s-a iscat o altercatie verbala intre Noemi si un pusti, victima sigura, care, cu doua-trei cuvinte, a reusit sa o scoata din sarite. Initial impaciuitor, razand cu gura pana la urechi, Mitoseru a incercat sa aplaneze conflictul tragand-o deoparte, insa nici el nu a mai rezistat mult tentatiei de a interveni. Pesemne deranjati de replica tanarului adversar, cei doi au reactionat concomitent: Noemi i-a aruncat in fata continutul paharului cu bautura, iar Mihai s-a napustit cu pumnul asupra lui, lovindu-l in plina fata. La un astfel de atac, pustiului i-a fost imposibil sa riposteze.

Sursa: Cancan.ro

By Mimo