lun. mai 20th, 2024

Potrivit ziarului german Bild, diva de 74 de ani ar fi imoblizată la pat, în grija unor asistente, după ce ar fi suferit un atac cerebral, chiar înainte de a pleca într-o vacanţă. Stabilită în Elveţia alături de soţul ei Erwin Bach, 58 de ani, Tina a avut în ultima vreme numeroase probleme de sănătate.

Tina Turner a fost văzută ultima dată în public în toamna anului trecut.

Încă din luna februarie a acestui an, presa internaţională a anunţat că Tina Turner ar fi destul de bolnavă, dar apropiaţii ei, precum faimoasa realizatoare TV Oprah Winfrey, au negat vehement zvonurile.

Recent însă, unul dintre angajaţii Tinei Turner ar fi dezvăluit că, nu demult, “regina rock and roll” a suferit un atac cerebral şi acum e imobilizată la pat şi îngrijită de asistente medicale la domiciliu.

În vreme ce presa din Germania şi cea din Elveţia vuiesc pe această temă, din partea divei de 74 de ani, nici un semn.
Asta i-a făcut să creadă pe mulţi jurnalişti că energica Tina ar putea fi acum… legumă, ca urmare a atacului cerebral suferit.

Nici soţul ei, producătorul german Erwin Bach, nu a fost de găsit, pentru a comenta informaţiile, lucru considerat îngrijorător de fanii din toată lumea ai legendarei cântăreţe.

By Mimo