joi. iun. 13th, 2024

Designer-ul Catalinn Botezatu a trecut in ultima perioada prin clipe groaznice. De la madicii din Turcia a primit o veste ingrozitoare, ca trebuie neaparat sa se opereze pe inima pentru ca risca sa faca al patrulea infact care sa ii fie fatal.

Catalin Botezatu a cantarit foarte bine solutiile pe care le are si a decis ca este momentul sa asculte sfatul medicilor asa ca, in urma cu doar cateva zile a fost supus unei interventii chirurgicale pentru a ii fi montate pe inima patru stenturi.

Din fericire, intervenţia chirurgicală s-a terminat cu bine şi designerul s-a întors înRomânia.

Designerul s-a întors în ţară cu maşina, pe drum fiind însoţit de cei doi câini ai săi. Cătălin Botezatu a făcut câteva poze în drumul spre casă, primele de altfel după operaţia suferită, şi le-a postat pe pagina sa de pe un site de socializare. Fotografiile au fost însoţite de un mesaj prin care creatorul de modă le mulţumeşte celor care au fost alături de el.
„În drum spre casă , Yoko şi Daisy au fost ca un „gps” emoţional către un nou început în viaţa mea. Mulţumesc miilor de persoane şi prietenilor mei care au fost alături de mine şi m-au susţinut în toată această perioadă, făcându-mă să mă simt cel mai bogat om din lume din acest punct de vedere!”, a scris Cătălin Botezatu.

By Mimo