vin. iun. 14th, 2024

Denisa Botcari şi Irinel Columbeanu au petrecut prima lor noapte în vila de la Izvorani a omului de afaceri. După o cină prelungită la lumina lumânărilor, pe terasa vilei lui Iri, cu vedere la lac, cei doi s-au retras în… dormitoare separate.

Denisa Botcari şi Irinel Columbeanu nu vor să facă nici un pas greşit în ceea ce priveşte relaţia lor. Chiar dacă modelul Playboy s-a mutat la Izvorani, cu bagaje cu tot, cei doi vor ca mai întâi să se cunoască foarte bine, să vadă câte lucruri au în comun şi să lase ca totul să vină de la sine.

Din acest motiv, Denisa şi Iri au dormit separat în prima noapte pe care au petrecut-o împreună în palatul milionarului.

Mai întâi, cei doi au avut o cină prelungită, pe terasa vilei, cu vedere la lac, din care nu a lipsit şampania, iar Iri şi-a tratat aşa cum se cuvine iubita. Ieri, în jurul prânzului, au plecat împreună de la Izvorani, afaceristul lăsând-o pe frumuşica blondină la un salon de fiţe din Capitală.

Ambii şi-au rezolvat treburile pe care le aveau şi spre seară s-au urcat din nou în limuzina decapotabilă a milionarului, întorcându-se pe litoralul românesc. Cei doi nu au plecat singuri, ci împreună cu o prietenă de-a Denisei.

Denisa Botcari

Tocmai pentru a nu se sufoca unul pe celălalt şi dat fiind faptul că iubita sa este însoţită şi de prietena ei, pe litoral Iri şi Denisa s-au cazat în hoteluri diferite.

Omul de afaceri a rămas în camera sa, pe care o are închiriată toată vara, în timp ce modelul Playboy a ales un alt hotel, tot de cinci stele, unde va locui cu amica sa. Asta nu-i va împiedica însă pe cei doi să petreacă mai tot timpul împreună.

By Mimo