joi. mai 30th, 2024

Dupa Paul Parvulescu, un alt fotbalist de la Steaua renunta la burlacie. Ciprian Tatarusanu se insoara in vara acestui an cu Antoaneta, femeia cu care se iubeste de cativa ani. In aceeasi zi, cei doi isi vor crestina si baietelul.

Urmatoarele trei luni sunt extrem de importante pentru Ciprian Tatarusanu, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Astfel, cariera fotbalistului se va decide in curand, atunci cand va hotari la ce echipa din strainatate se va transfera in viitorul apropiat. Intre timp, portarul Stelei se pregateste de un alt moment important al vietii sale: nunta cu Antoaneta, femeia cu care se iubeste de ani buni, inca de pe vremea cand activa ca fotbalist in provincie. In martie, cei doi au devenit si parintii unui baietel, primul lor copil, de altfel, pe care il vor boteza in luna iulie.

Si, pentru ca tot trebuie sa faca o petrecere, Ciprian s-a gandit sa faca doua evenimente, intr-unul singur: si nunta, dar si botezul: „Va fi ceva foarte frumos, iar Nety se ocupa de tot pana in cel mai mic amanunt. Am inteles ca nasi vor fi Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Vor petrece intr-un restaurant luxos si este foarte posibil ca Vali Vijelie sa cante la eveniment.

Niciunul dintre ei nu s-a ocupat pana acum de tinute, au avut o perioada extrem de aglomerata. Acum, ca Ciprian se afla in vacanta, vor avea timp sa faca si celelalte pregatiri. Vor avea in jur de 300 de invitati, iar meniul va fi unul traditional, nimic pompos”, a declarat un apropiat al lui Tatarusanu, pentru CANCAN.ro.

By Mimo