lun. apr. 15th, 2024

Claudia şi Gabi au fost duminică la nunta Oanei Roman, iar prietenii lor nu şi-au putut lua mâinile de pe burtica solistei

Claudia Pătrăşcanu este însărcinată în trei luni şi jumătate cu afaceristul Gabi Bădălău. Pentru că e o pofticioasă, burtica a început să se vadă deja foarte bine, aşa că solista n-a mai avut încotro şi ne-a confirmat sarcina despre care Click! v-a prezentat detalii.

Şi-a dorit foarte mult să devină mamă, însă până la 33 de ani nu a reuşit, cu toate că a avut numai relaţii de durată. Abia anul acesta, Claudiei Pătrăşcanu i se va împlini visul căci, după numai cateva luni de relaţie cu afaceristul Gabi Bădălău (27 de ani), ea a rămas însărcinată.

Ceva destul de neobişnuit pentru băiatul senatorului Niculae Bădălău (53 de ani), care a avut doar aventuri şi a cernut femeile ca pe orz. Dar iată că solista Sexxy i-a pus capac şi, într-un timp-record, a reuşit să-l facă să o ceară de nevastă.

Contactată de Click!, Claudia şi-a deschis sufletul şi a vorbit în premieră despre sarcina pe care până acum a ţinut-o ascunsă.

„La prima ecografie, când i-am auzit bătăile inimii, am plâns de fericire. Îmi plac foarte tare copiii, lui Gabi la fel, dar nu ne-am gândit că lucrurile se vor întâmpla atât de repede între noi. Aşa a vrut Dumnezeu! În momentul în care am aflat că sunt însărcinată am simţit un amalgam de sentimente: m-am speriat puţin, am avut mari emoţii, apoi m-am bucurat”, a declarat Claudia Pătrăşcanu, pentru Click!

La început, iubitul ei a fost la fel de emoţionat, însă acum s-a obişnuit cu ideea că va deveni tătic la finele anului.

„Sunt însărcinată în trei luni şi jumătate. Îmi este foarte bine, nu am avut simptome de vomă, în schimb am stări de somnolenţă, iar dimineaţa trag de mine foarte mult. Nu am pofte speciale, pot să spun că mănânc acum multe lucruri de care înainte nici nu mă atingeam. În primele trei luni am consumat foarte multă carne, fructe la greu, aş mânca chiar şi cinci kilograme de cireşe o dată. M-am îngrăşat doar două kilograme, dar important e să fie copilul sănătos, eu pot să mă îngraş şi o sută. Încă urc opt etaje, pentru că nu mi-am învins teama de lift. Sunt o femeie energică şi nu vreau să stau degeaba, m-am înscris la un curs de Pilates (gimnastică, n.r.)”, ne-a mai spus Claudia. Cum bebeluşul va fi primul venit în familiile celor doi, Claudia şi Gabi s-au gândit de pe-acum cum să-şi împace părinţii, viitori bunici.

„În primele luni ne va ajuta mama mea, apoi soacra mea. E fericire mare la noi în casă. Numărăm zilele şi abia aşteptăm să vină aceea în care îl vom strânge în braţe. Nu ne-am gândit la nume, nici nu contează dacă va fi băiat sau fată, vrem doar să avem un copil sănătos”, a adăugat artista. Gravidă în trei luni şi jumătate, bruneta şi tatăl copilui se gândesc acum la căsătorie. Nu au stabilit o dată, dar preconizează că se va întâmpla o dată cu botezul copilului.

By Mimo