Thu. Mar 23rd, 2023

Este una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate vedete din Romania si nu numai. Daca, pana acum, am cunoscut-o drept model, scriitoare sau filantroapa, astazi, Mihaela Radulescu socheaza.

Reactia ei este uluitoare! Priviti si judecati dumneavoastra! O tara intreaga o stie pe Mihaela Radulescu! Vedeta care place si incanta la fiecare aparitie publica! O diva, care spune lucrurilor pe nume, care nu se teme de tabu-uri, care da trend-ul in moda. Astazi, insa, nimeni nu poate explica reactia pe care Mihaela avut-o la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti.

Echipele de televiziune acreditate la instanta filmau de la distanta, pe holurile judecatoriei, pastrand limita de discretie, asa cum cer regulamentul institutiei si bunul simt. La un moment dat, insa, Mihaela Radulescu, extrem de nervoasa, se apropie de unul dintre operatorii acreditati: „Iti distrug camera!” Venita ca martor in procesul unei prietene, Mihaela Radulescu a avut o iesire socanta.

Intampinata de presa, vedeta a parut ca uita cateva secunde de bunele maniere si s-a napustit asupra operatorului, care o filma, impreuna cu alti colegi din presa, toti acreditati pentru a filma in incita institutiei. Nici macar nu a anuntat echipele de televiziune ca nu doreste sa fie filmata! S-a napustit direct asupra unui cameraman!

Situatia a fost atat de grava, incat jandarmii au intervenit sa o calmeze pe Mihaela Radulescu. Culmea este ca, odata iesita din Judecatorie, Mihaela Radulescu parea ca nu si mai aminteste absolut nimic din cele intamplate. Explicatii nu prea a oferit vedeta. L-a luat pe “Nu” in brate si cam atat. Ramane, totusi, inregistrarea!

By Mimo