Dum. mart. 3rd, 2024

Sentinta definitiva a fost pronuntata de Curtea din Amsterdam! Motivul? Celebrele cumparaturi in valoare de 100 000 de euro facute in Olanda. Va mai amintiti scandalul?

Vacanta cu aventuri pe care si-o programase frumoasa bruneta in primavara lui 2011 avea sa o coste mai mult decat isi imagina. Fotomodelul a fost acuzat ca ar fi folosit carduri clonate in Olanda cu ajutorul carora a facut cumparaturi de peste 100.000 de euro. La scurt timp dupa ce a platit nota de plata la un hotel de 5 stele din Amsterdam, Natalia Mateut a si fost retinuta de autoritatile olandeze.

Insusi tatal vedetei, celebrul fotbalist Dorin Mateut a fost cel care a facut publica informatia, la scurt timp dupa incident. Natalia Mateut a stat deja, in arest 30 zile. Magistratii olandezi inca nu au stabilit daca perioada petrecuta dupa gratii se va scadea din zilele de condamnare. Parchetul a cerut patru luni de inchisoare, in cazul Nataliei, pentru gravitata faptelor. Judecatorii se pare ca au dat, insa, dovada de intelegere si au redus la jumatate pedeapsa fotomodelului. Si asta pentru ca, in al doisprezecelea ceas, o mare parte din bunuri au fost restituite proprietarilor.

By Mimo