lun. mai 20th, 2024

Primaria sector 4 si Centrul Cultural pentru Unesco „ Nicolae Balcescu” prezinta concertul eveniment REGAL VIENEZ cu European Royal Orchestra, dirijor Florin Ciofica si soprana Daniela Vladescu, vineri 16 decembrie, ora 19, la Arenele Romane.

Asociatia Teocta, producatorul concertului „ Regal Vienez” anunta publicul ca intreg evenimentul va avea loc intr-un cort incalzit amplasat in incinta Arenelor Romane.

Intrarea este libera !

In intampinarea Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou va oferim un cadou inspirat de magica traditie muzicala a Vienei, si ne vom lasa purtati pe aripile valsurilor lui Johann Strauss sau ale dansurile ungare ale lui Johannes Brahms. Sub bagheta dirijorala a prof. Florin Ciofica aveti ocazia sa va reintalniti cu European Royal Orchestra, orchestra care ii include pe cei mai buni absolventi ai facultatilor de profil din tara si strainatate, cat si instrumentisti de renume din orchestre consacrate din Romania. European Royal Orchestra a reusit sa se impuna ca una de prim rang in peisajul muzical, dovada stand colaborarile sale cu prestigiosi dirijori si producatori de muzica de pe scena internationala.

Concertul se bucura de participarea extraordinara a sopranei Daniela Vladescu, o voce inconfundabila si o prezenta carismatica pentru melomanii de toate varstele, o prezenta care va da farmec magiei muzicale a Regalului Vienez.

Din program :

„Liliacul”, „Dans ungar”, „Dunarea albastra”, „Kaiser Walzer”, „Radetzky Marsch”, si alte surprize muzicale.

By Mimo