Dum. mart. 3rd, 2024

Postul Paştelui îi trezeşte Oanei Zăvoranu amintiri erotice. Exact acum un an, vedeta a pozat pentru „Playboy„, într-un pictorial controversat. A folosit în decor cruci, biblii şi nici până astăzi nu crede că a păcătuit. Oana spune că ţine post, dar în felul ei. Dacă ar mai fi să facă astfel de poze, nu ar zice ba, scrie Click.

Frumoasa brunetă este conştientă de farmecul şi de atuurile sale şi de faptul că este o femeie frumoasă. Nu se ruşinează să-şi arate corpul, mai ales că, spune chiar ea, multe femei şi-ar dori să arate atât de bine, mai scriu cei de la Click.

Anul trecut, chiar în postul Paştelui, contra unui onorariu de peste 20.000 de euro, a făcut furori cu pictorialul din revista Playboy, intitulat sugestiv „Exorcizarea Oanei”.

„Postul, după mine, este să nu minţi, să nu furi, să nu faci rău. Deci, a poza nu înseamnă, în opinia mea, a păcătui”, ne-a mai spus Oana. Vedeta recunoaşte că nu prea ţine post, nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că organismul nu-i permite. „Nu ţin post pentru că nu pot, sunt tare pofticioasă. Ţin doar ultima săptămână. Măcar eu recunosc, nu ca altele”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Click.

Citește și…
pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo