vin. apr. 12th, 2024

Daniela Crudu a vărsat lacrimi amare, în direct, în timp ce anunţa despărţirea de iubitul ei, stelistul Mihai Costea, însă totul pare să fi fost doar un scenariu bine gândit, pentru a scăpa de gura lui Gigi Becali, scrie Libertatea.

Iată însă că, după numai 10 zile, cei doi porumbei şi-au făcut ieri apariţia la Râmnicu Vâlcea, la meciul de handbal al Oltchimului, mai scrie ziarul citat.

“Păcătoasa” Daniela Crudu s-a jurat cu cerul şi cu pământul că nu se va mai întâlni cu iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, pentru a nu-i distruge cariera de fotbalist. Vestea că au pus capăt relaţiei l-a făcut atunci pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, să jubileze, căci, în sfârşit, Mihai Costea se putea concentra la meciuri. Însă dragostea dintre Daniela şi Mihai s-a dovedit a fi mult prea mare pentru a-şi putea ţine promisiunea.

Ca dovadă că Daniela şi Mihai s-au împăcat stă şi faptul că ieri cei doi se aflau în oraşul lui natal, Râmnicu Vâlcea. Iar în jurul orei 16.30, ei şi-au făcut apariţia la meciul de handbal din Liga Campionilor, dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Györ.

Citește și…

daniela crudu se întâlneşte pe ascuns cu costea!

altul a fost motivul despărțirii dintre mihai costea și cruduța: violența

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

Crudu s-a despărțit de Costea ca el să ajungă un mare fotbalist

By Mimo